ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SH-Soft

ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF

Όλες οι προσφερόμενες εφαρμογές έχουν κατασκευαστεί σε γλώσσα προγραμματισμού Microsoft Visual Basic 6.0 και, κατ' επέκταση, όλες απαιτούν λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας την πλήρη συλλογή των 183 λογισμικών (έκδοση 24 Αυγούστου 2018)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ (ΦΥΣΙΚΗ)

6. Η ανάλυση του λευκού φωτός από σφαιρική σταγόνα νερού και ο σχηματισμός των ουράνιων τόξων

Μπορείτε να δείτε την πορεία μιας λεπτής μονοχρωματικής δέσμης ή να συγκρίνετε την πορεία δύο λεπτών μονοχρωματικών δεσμών ή την ανάλυση  λευκού φωτός σε πολλές χρωματιστές ακτίνες φωτός.
Μπορείτε να έχετε από 1 έως και 9 σημεία εξόδου (αν και μόνο 3 είναι χρήσιμα) και να αλλάξετε τη σχέση διασποράς. Να έχετε μοιρογνωμόνιο για να μετράτε γωνίες και βοήθεια σε μορφή καρτών για συζητήσεις.
Σας δίνεται σε αρχείο PDF η πλήρης εξήγηση της παραγωγής του πρωτεύοντος και του δευτερεύοντος ουράνιου τόξου.

Η θεωρία σε αρχείο PDF

14. Φορτίο μέσα σε ομογενές μαγνητικό πεδίο

Περιγραφή της ελικοειδούς τροχιάς του σωματιδίου με ένα παράθυρο 3D-View, και δύο παράθυρα προβολές σε αντίστοιχα ειδικά επίπεδα.

Δείτε τη μαθηματική ανάλυση σε PDF

15. Η μηχανή του Atwood

Αν λαμβάνετε κατά τη λήψη ενός αρχείου εγκατάστασης προειδοποίηση ασφαλείας, όπως την παρακάτω από τον Google Chrome ξεπεράστε τη φοβία:

Αν υπάρχει κάποια έλλειψη στις ήδη εγκατεστημένες στο σύστημά σας (ελληνικές) γραμματοσειρές οθόνης ή true type, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την παρακάτω συλλογή γραμματοσειρών:

Στην περίπτωση που το σύστημά σας είναι αμιγώς ξενόγλωσσο και στη θέση των ελληνικών βλέπετε ερωτηματικά θα πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα για non-Unicode εφαρμογές τα Ελληνικά.